Skip to main content
Foto: Insert Coin

TechMeetUp 26 maj - Insert Coin: Levla upp ditt företag med gamification

26 May 2023, 11:00 - 13:00
Valdemar Noréns gata 12, 417 55 Göteborg
Register

Har du hört talas om "gamification" och hur det kan vara nyckeln till att öka engagemang och förbättra användarupplevelser?

 

Gamification är en strategi som använder spelmekanismer och element i icke-spelrelaterade sammanhang för att uppmuntra önskat beteende, exempelvis genom poängsystem, utmaningar eller belöningar. På så sätt detta kan skapa en mer underhållande och engagerande upplevelse, vilket kan öka intresse och lojalitet från användare.

 

Träffa Jonathan Sterner, en av grundarna till Insert Coin och GWEN, och lär dig mer om hur företag och organisationer kan använda gamification för att få värdefulla insikter om användarbeteende och preferenser, förbättra produkter och tjänster och möta kundernas behov.

 

Gamification kan användas inom marknadsföring, utbildning, hälsa, hållbarhet och mer därtill. Jonathan delar gärna med sig av sin omfattande kunskap och erfarenhet inom området – missa inte chansen att delta i denna spännande TechMeetUp!

 

 

Varmt välkommen!


INFORMATION 

När: Fredag 26 maj klockan 11.00-13.00 (Enklare lunch serveras från kl.12.00)

Var: THE YARD, Valdemar Noréns gata 12, 417 55 Göteborg

Hållplats: Regnbågsgatan eller färjeläge Lindholmen

För vem: För techföretag i Göteborgsregionen 

Kostnad: Kostnadsfritt


 

Registration

Närmsta hållplats för detta evenemang är Regnbågsgatan eller färjeläge Lindholmen.  


För att värna miljön strävar vi efter att anordna våra evenemang i lokaler som är lätta att nå med cykel, till fots eller med kollektivtrafik. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här.

Du blir så bra på bild! Därför kan vi ta chansen att spela in och fota denna tillställning och sen publicera i våra kanaler. Vi kommer bara använda materialet i kommunikation kopplad till evenemanget. Säg till oss innan det börjar om du inte vill vara med.

Calendar

We regularly offer knowledge-raising and inspiring seminars and workshops where you get the opportunity to develop as an entrepreneur. Take the chance to learn something new, keep an eye on our calendar.

See all upcoming events
https://app.emarketeer.com/resources/20259/My_Images/IHG/anna_hllams-midsummer_celebration_1920x1080.jpg

Midsummer event

International House Gothenburg
15 June, 16:45